CONSULTANTA

Asiguram toate etapele realizarii proiectului, de la conceptul initial de design, continuand cu managementul acestuia pana la finalizarea la cheie. Va puteti baza pe experienta noastra pentru obtinerea unui spatiu de lucru la cheie eficient, organizat in functie de echipele de lucru existente si care se potriveste perfect cu asteptarile si dinamica anticipata a companiei.

Fie ca suntem contactati pentru un proiect integrat de amenajari interioare sau sa transformam spatii de lucru existente, lucram indeaproape cu clientii nostril astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit de client, respectand termenele asumate si bugetul alocat.

MANAGEMENT DE PROIECT

Proiectele de amenajare a birourilor sunt gestionate de catre manageri tehnici calificati care asigura indeplinirea termenelor limita, respectarea standardelor de calitate si obtinerea rezultatului final conform cu asteptarile clientilor nostri.

Fiecare site de lucru este coordonat de un manager de proiect dedicat, care efectueaza o analiza a locatiei si pregateste calendarul de gestionare a proiectului. Managerul de proiect va prelua apoi responsabilitatea personala pentru fiecare parte a proiectului dvs.